Trainee Prosessteknikk/Kjemi

Er du nyutdannet med kjemi eller prosessteknikk i din fagkrets, er du eventyrlysten og har lyst på en kanonstart på karrieren i idylliske omgivelser? Da kan stillingen Trainee prosessteknikk/kjemi være for deg!

Kort om virksomheten

Fagskolen i Troms har lokasjon i Tromsø, Harstad og på Skjervøy og er eid av Troms og Finnmark fylkeskommune. Fagskolen tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning og ligger på nivå over videregående opplæring. En fagskoleutdanning er en kort, yrkesrettet utdanning som vanligvis varer fra et halvt år til to år (heltid) og gir mellom 60 og 120 studiepoeng.

Fagskolens avdeling på Skjervøy har 40 studenter på linje for kjemi med fordypningsretningene prosessteknikk og matteknikk og har per i dag 7 fulltids- og deltidsansatte. Fagskolen er nettbasert med samlinger og benytter Zoom og Canvas som e-læringsplattformer.

Fagskolen i Troms søker gjennom Trainee Arena Nord-Troms etter Trainee prosessteknikk/kjemi med bakgrunn fra prosessteknikk eller kjemi til å videreutvikle og gjennomføre undervisning.

Trainee Prosessteknikk/Kjemi skal jobbe med å lage undervisningsopplegg, gjennomføre undervisning samt videreutvikle studietilbudet spesielt med fokus på digitale verktøy. I tillegg kan undervisning innenfor matteknikk også tilkomme. 

Vil du være med å bygge opp et nytt studietilbud innen prosessteknikk?

Studiet du skal være med å bygge opp fokuserer på prosessteknikk og omhandler temaer som: kjemiske prosesser og driftsforhold, driftsutstyr, prosessapparatur, materialvalg og vedlikehold. Utdanningen gir kompetanse til stillinger innen arbeidsledelse, tekniske assistenter og driftsassistenter innen fagområder som prosessindustri, næringsmiddelindustri, olje- og gassindustri. 

Din jobb som trainee prosessteknikk/kjemi vil være å lage undervisningsopplegg, undervise og videreutvikle studietilbudet i samarbeid med dyktige kollegaer. 

I tillegg til en spennende stilling hos Fagskolen i Troms vil du også få tilgang til et faglig og sosialt program gjennom Trainee Arena Nord-Troms. Traineeprogrammet skal gi kandidatene kjennskap og introduksjon til regionen gjennom ulike sosiale og faglige aktiviteter. Les mer om innholdet i selve traineeprogrammet her: https://traineenordtroms.no/ 

Arbeidsoppgaver

 • Tilrettelegge og gjennomføre nettbasert undervisning; både teoretisk og praktisk undervisning (lab)
 • Kjøpe inn og sette opp nytt lab-utstyr
 • Utvikle undervisningsopplegg med tanke på e-læring
 • Samarbeide med lokalt næringsliv 

Vi søker deg som:

 • Har relevant utdanning innen kjemi- eller prosessfag
 • Er nyutdannet eller har noen års erfaring
 • Liker å dele kunnskap
 • Er samarbeidsvillig og fleksibel
 • Behersker norsk som arbeidsspråk

Vi tilbyr:

 • Tilgang til Nord-Norge råeste traineeprogram, Trainee Arena Nord-Troms, med faglig og sosialt innhold samt studietur til spennende lokasjon!
 • En variert og spennende arbeidshverdag der du får være med å bygge opp det nye fagskoletilbudet innen prosessteknikk på Skjervøy
 • Spennende faglige utfordringer
 • Opplæring i trygge rammer
 • Godt og inkluderende arbeidsmiljø

Omfang og varighet:

I første omgang august 2021 – august 2022 med mulighet om forlengelse. 

Søknadsfrist:

 1. mai 2021

Arbeidssted:

Skjervøy 

Spørsmål om stillingen kan rettes til:
Jan Tore Eriksen, avdelingsleder Fagskolen i Troms.
E-post: jan-tore.eriksen@tffk.no
Tlf: 915 48 420.

Søk i dag!

Send søknad med CV og ev. attester til e-post: trainee@arenanordtroms.no

Send søknad med CV og ev. attester til e-post:

trainee@arenanordtroms.no