Kick-start din karriere som prosjektingeniør i Ymberkonsernet! Nå er vi Ymber på jakt etter deg som vil bli med å forme en grønnere fremtid innen kraftnett. Har du nylig fullført, eller er nærmer du deg fullført høyere utdanning innen elektro, elkraft eller liknende? Ønsker du å være med å påvirke fra dag én, samtidig som du får god opplæring i et veletablert selskap? Send oss en søknad i dag!

Om virksomheten:

Ymberkonsernet består av morselskapet Ymber AS og datterselskapene Vissi AS, Ymber Produksjon AS, Ymber Fiber AS og 3net AS. Konsernet omsetter for 250 MNOK og har 75 ansatte. Konsernet er leverandør av nettjenester til 9 300 nettkunder og bredbånd til 6 000 kunder i Nord-Troms og deler av Vest-Finnmark. Konsernet har en årlig kraftproduksjon på 365 GWh i 8 hel- og deleide kraftverk.

Les mer om Ymber her

Stillingen som trainee prosjektingeniør elkraft inngår i Vissi AS.

Hvem er du?

Du er en engasjert og fremoverlent person som ønsker å gjøre en forskjell, og som på sikt kan bli en god leder. Du har sterk interesse for teknologi, er kreativ og initiativrik. Du kan jobbe sjølvstendig, men også i team og på tvers av fagmiljøene. Du har høy arbeidskapasitet og ønsker å bidra positivt til vårt gode arbeidsmiljø.

Arbeidsoppgaver:

  • Prosjektledelse og saksbehandling innenfor nettdrift (høy- og lavspenning), transformatorstasjoner og kraftverk.
  • Arbeid innenfor konsernets miljøsatsing og digitalisering av arbeidsoppgaver.

Kvalifikasjoner:

  • Siv.ing. / master, eller bachelor utdannelse innen elektro, elkraft, elektrisk energiteknikk eller tilsvarende.
  • Er nyutdannet eller har noen års erfaring
  • Har gode samarbeidsevner men jobber også godt selvstendig
  • Behersker norsk som arbeidsspråk

Hva kan vi tilby deg som Trainee?

Vi kan gi deg en spennende start på karrieren din i et lærerikt miljø. Du får teste ut ulike arbeidsoppgaver og bli kjent med hele virksomheten til Ymber konsernet. Du får egen mentor som sørger for din faglige og personlige utvikling. Vi kan gi deg konkurransedyktig lønn og mulighet for fast jobb etter endt trainee program. 

Du får ta del i et av Norges råeste traineeprogram – Trainee Arena Nord-Troms, som gir deg en unik anledning til å få en kanonstart på din karriere samtidig som du får:

  • Faglig program skreddersydd for traineer
  • Bli del av gode faglige og sosiale nettverk
  • Oppleve regionen Nord-Troms gjennom ulike aktiviteter som: topptur, hvalsafari, speedfriending, hundesledetur, e.l.
  • Studietur til Brüssel

Søknadsfrist: 1. mai 2022

Spørsmål om stillingen kan rettes til Jim Bratland, Seksjonsleder Marked i Vissi AS
Tlf: 908 71 019
E-post: jim@vissi.no