Om traineeprogrammet

 

Med vårt skreddersydde kompetanseprogram, unike jobbmuligheter, studietur til Brussel, bedriftsbesøk og sosiale aktiviteter vil vi garantere at du sitte igjen med et år du sent vil glemme – flotte opplevelser, en bratt læringskurve og et bedt faglig og sosialt nettverk.

Trainee Arena Nord-Troms er et samarbeid mellom en rekke bedrifter og kommuner i regionen. Vi tilbyr et ettårig traineeprogram hvor du får utvikle din kompetanse hos en av våre medlemsbedrifter eller -kommuner.

Våre medlemsbedrifter er stadig på jakt etter ny kompetanse, hvilke oppgaver traineene får vil variere mellom bedriftene. Traineen kan gå rett inn i fast stilling, rullerer på oppgaver innad i bedriften for å bli kjent med hele virksomheten, eller få en prosjektstilling. Det som er felles for alle traineestillingene er at du får god oppfølging og utviklingsmuligheter.

Hvorfor Nord-Troms, spør du? Det får du svar på her.

I løpet av året får traineene delta på 4 fagsamlinger med fokus på personlig utvikling, kommunikasjon og ledelse

Traineene vil dra på en rekke bedriftsbesøk for å bli kjent med næringslivet i regionen

Studietur til EU-hovedstaden Brussel!

Traineene får delta på utvalgte konferanser som VEKSTkonferansen og Agenda Nord-Norge

Traineene får et sosialt opplegg med aktiviteter som: fjellturer, hvalsafari, festivaler, speedfriending, hundesledetur, topptur og mye mer.

Trainee Arena Nord-Troms tilbyr traineene:

Traineeprogram i ett år hos en bedrift

Variert nettverk

Mye kunnskap og erfaring på kort tid

Profesjonell oppfølging

Spennende arbeidsoppgaver

Faglig program

Sosiale aktiviteter

Studietur

Økonomiske fordeler som Nord-Troms har: lavere skatt og nedskriving av studielån

Kandidatkvalifikasjoner:

Traineeprogrammet er for nyutdannede som er på jakt etter sin første, eller andre, jobb. Søkerne må ha utdanning på minimum bachelornivå innenfor forskjellige fagområder. Se utlysningene for nærmere detaljer. Søker må være maks 30 år, ikke ha jobbet mer enn 3 år sammenhengende etter endt studie og beherske norsk muntlig og skriftlig.

Hva gjør en trainee:

Hva traineene jobber med varierer fra bedrift til bedrift: Hos noen bedrifter går traineen rett inn i faste stillinger, hos andre rullerer traineen på oppgaver innad i bedriften for å bli kjent med hele virksomheten, og hos andre igjen jobber traineene med spesifikke prosjekter. I tillegg til arbeidsoppgaver hos bedriften, er traineen med på et faglig og et sosialt program sammen med andre traineer i regionen. Totalt sett gir dette traineen et variert nettverk, bred erfaring og mye kunnskap på kort tid.

Bli trainee?

Bli medlemsbedrift?