Kickoff!

Nytt traineeår, og nytt traineekull er endelig på plass i Nord-Troms! Vi har, tradisjon tro, hatt en fantastisk oppstart i vakre Reisadalen, på Reisastua Lodge. Vi startet det hele med en introduksjon fra styreleder i Arena Nord-Troms, Håvard Høgstad. Amanda Bjørnenak, som var trainee i fjorårets kull, var også på plass for å presentere det nye kompetanseprogrammet.

Amanda og resten av Campus Nord-Troms, i samarbeid med Arena Nord-Troms, har utarbeidet et skreddersydd kompetanseprogram for våre traineer. Kompetanseprogrammet YOU – Yte og Utvikle skal gi traineene en god og trygg start på karrieren, med fokus på personlig utvikling, medarbeiderskap, teamarbeid, ledelse, arbeidsmiljøloven, mm. Vi skal i løp av året ha totalt fire samlinger over to dager, hvor vi fokuserer på ulike temaer. Første og siste samling er med Nordtro, andre med Sparebank 1 i Nord-Norge og tredje med Halti Næringshage og Kvääniteatteri.

Vi har hatt to lærerike og fine dager sammen med Nordtro som blant annet snakket om temaene: Hvem er jeg? Hvilken medarbeider vil jeg være? Hva betyr forventninger for motivasjonen, og hvordan gi og motta tilbakemeldinger? 

Ingen kickoff-samling uten litt hyggelige aktiviteter også! Vi har prøvd oss på bueskyting, her var det definitivt Magnus som briljerte, men vi andre hadde noen gode forsøk vi også.

Mesteren i aksjon

Etter en lang, morsom og lærerik dag, var det deilig å avslutte med jacuzzi på kvelden.

Dag to besøkte vi Nina Storm på Ovi Raisiin, som sto klar med grillmat til oss da vi kom. Etter deilig mat og hyggelig prat rundt bålpanna, tok Nina oss med til Sarafossen!

Ingen tur opp i dalen uten å plukke litt bær på veien!

Vi har hatt en fantastisk start, og ser frem til et år fylt av opplevelser, lærdom og nye, fine vennskap!