Hils på Ole!

Navn: Ole-Henning Vangen

Alder: 24

Utdanning: Bachelor i petroleumslogistikk

Jobb: Prosjektleder i kommunikasjon

Bosted: Burfjord, Kvænangen

Hei og hopp! 

Jeg er født og oppvokst i hovedstaden i Nord-Troms, Nordreisa. Men det ble litt for folksomt for meg så jeg flyttet til Kvænangen. Bor her sammen med min samboer som også jobber i kommunen her. 

Trives veldig godt i Kvænangen faktisk. Blir ofte møtt med sjokk når jeg forteller at jeg bor i Kvænangen. Og ofte en forventning om at det er så kjipt å bo her for unge folk. Tvert imot, jeg trives svært godt. 

Nært familie og venner, masse flott natur, mye forskjellige fritidstilbud, og det er billig å bo her. Det er bare noen av tingene som bidrar til høy trivselsfaktor. 

I denne et-årige prosjektstillingen vil jeg jobbe med å oppdatere og lansere ny nettside for kommunen. Samtidig poster jeg innlegg på Facebook og nettsiden til kommunen av alt som skjer her. 

Dokumentering av små og store øyeblikk i kommunen vil være en del av arbeidsdagen. Arbeidssted er på kommunehuset i Kvænangen. 

Søkte på denne jobben siden den virket veldig spennende og passet med mine interesser. Har alltid vært interessert i å fortelle historier igjennom bilde og video. 

Har derfor en sidehustle som heter Nyvoll Media som driver på med nettopp det.

Traineeprogrammet har jeg fått et veldig godt førsteinntrykk av. Har hatt en fagsamling hittil, og ser på det som en fin mulighet til å utfordre mine personlige egenskaper og heve kompetanse innen forskjellige fagområder.

Samtidig som jeg får verdifull arbeidserfaring i jobben jeg har fått. Spesielt siden jeg nettopp er ferdig å studere. Jeg har en bachelor i petroleumslogistikk som inneholder emner innen økonomi, logistikk og petroleum.

Jeg er takknemlig for tilliten og muligheten traineeprogrammet gir meg. Og jeg gleder meg til fortsettelsen!