Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? 

Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført høyere utdanning innen elektro, elkraft eller liknende? Ønsker du å være med å påvirke fra dag én, samtidig som du får god opplæring i et veletablert selskap?  

Nå er Ymber på jakt etter deg som vil bli med å forme en grønnere fremtid i energibransjen. I løp av et ettårig traineeprogram får du mulighet til å teste ut dine ferdigheter i flere deler av konsernet, samtidig som du får tilgang på et av Norges kuleste traineeprogram.  

Ymber er et mellomstort nordnorsk kraftselskap med mange fagområder. Det vil si at du kan i løpet av dette året kan få mer erfaring, utvikling og ansvar enn du ville fått de fleste andre steder. Og en god start på din videre karriere i energibransjen!  

Hvem er du? 

Du er en engasjert og fremoverlent person som ønsker å gjøre forskjell, og som på sikt kanskje ønsker å bli en god leder. Du har sterk interesse for teknologi, er kreativ og initiativrik. Du kan jobbe selvstendig, men også i team og på tvers av fagmiljøene. Du har høy arbeidskapasitet og ønsker å bidra positivt til vårt gode arbeidsmiljø. 

Hos oss vil du jobbe med:  

  • Prosjektledelse og saksbehandling innenfor nettdrift (høy- og lavspenning), transformatorstasjoner og kraftverk. 
  • Arbeid innenfor konsernets miljøsatsing og digitalisering av arbeidsoppgaver. 

Vi tror du: 

  • Har sivilingeniør/master, eller bachelorutdannelse innen elektro, elkraft, eller tilsvarende. 
  • Er nyutdannet, eller har noen års erfaring 
  • Har gode samarbeidsevner, men jobber også godt selvstendig 
  • Behersker norsk som arbeidsspråk   

Hva kan vi tilby deg som trainee? 

Vi kan gi deg en spennende start på karrieren din i et lærerikt miljø. Du får teste ut ulike arbeidsoppgaver og bli kjent med hele virksomheten til Ymber konsernet. Du får egen mentor som sørger for din faglige og personlige utvikling. Vi kan gi deg konkurransedyktig lønn og mulighet for fast jobb etter endt traineeprogram.  

For mer informasjon, kontakt gjerne:

Seksjonsleder marked i Vissi, Jim Bratlend, på telefon: 90 87 10 19 
eller Prosjektleder Trainee Arena Nord-Troms, Mari Aasland Bøyum på telefon: 400 77 645 

Søknadsfrist: Snarest – vi kontakter kandidater fortløpende! Og senest 21. april

Om arbeidsgiver

Ymber-konsernet består av morselskapet Ymber AS og datterselskapene Vissi AS, Ymber Produksjon AS, Ymber Fiber AS og 3net AS. Konsernet omsetter for 250 MNOK og har 70 ansatte. Konsernet er leverandør av nettjenester til 9 300 nettkunder og bredbånd til 6 300 kunder i Nord-Troms og deler av Vest-Finnmark. Konsernet har en årlig kraftproduksjon på 365 GWh i 8 hel- og deleide kraftverk.