Avslutningsamling Traineeår 2020/2021

Siste samling i Trainee Arena Nord-Troms ble lagt til Årviksand på Arnøya. Arnøya ligger i Skjervøy kommune, har ca 300 innbyggere og er faktisk regnet som Norges 15. største øy.

Tema for samlingen var bedriftskultur: hva man må tenke på, hvordan det varierer og hvordan vi ønsker det selv.

På kvelden hadde vi avslutningsmiddag med overrekking av blomster fra styreleder i Arena Nord-Troms, Håvard Høgstad, og fine taler. Vi hadde privat kokk for anledningen; Hanne fra På Hjørnet disket opp nydelig middag og dessert ved bruk av lokale råvarer.

Dagen etter dro vi på Edvards fiskarbondemuseum for å lære mer om lokal historie.

Siste del i traineeprogrammet handlet om møtekultur: hva er bra møtekultur, hvordan sikre gjennomføring av gode møter og hvordan følge opp i etterkant.

Det ble en veldig flott avslutning med gode refleksjoner, fine ord og siste læring fra Nordnorsk Lederutvikling i nydelige omgivelser. Sigrun benyttet anledningen til å ta et siste bad – og med det har hun badet på alle våre samlinger!

Da gjenstår det bare å takke traineene, Arena Nord-Troms, Nordnorsk Lederutvikling og alle bedrifter og virksomheter som har støtte opp om og tatt imot traineeprogrammet med åpne armer.

Det gleder oss veldig at alle traineene blir værende videre i Nord-Troms! Masse lykke til, vi gleder oss til å følge dere.