Bli trainee i Nord-Troms!

Om stillingen

Trainee Arena Nord-Troms er et samarbeid mellom en rekke bedrifter og kommuner i regionen. Vi tilbyr et ettårig traineeprogram hvor du får utvikle din kompetanse hos en av våre medlemsbedrifter/-kommuner.

Våre medlemsbedrifter er stadig på jakt etter ny kompetanse, hvilke oppgaver traineene får vil variere fra bedrift til bedrift. Hos noen går traineen rett inn i faste stillinger, hos andre rullerer traineen på oppgaver innad i bedriften for å bli kjent med hele virksomheten, og hos andre igjen jobber traineene med spesifikke prosjekter. Det som er felles for alle traineestillingene er at du får god oppfølging og en bratt læringskurve.

I tillegg til arbeidsoppgaver hos bedriften, er traineen med på et faglig og et sosialt program sammen med andre traineer i regionen. Totalt sett gir dette traineen et variert nettverk, bred erfaring og mye kunnskap på kort tid. Les mer om traineeprogrammet her.

Kanskje er det nettopp deg vi er ute etter! Vi har enda flere ledige stillinger, send en åpen søknad i dag, eller søk direkte på en av stillingene som ligger ute nå:

 

Vernepleier | Nordreisa kommune

Sykepleier | Nordreisa kommune

Prosjektingeniør | Ymber

Hvem er vi ute etter?

Traineeprogrammet er for nyutdannede som er på jakt etter sin første, eller andre, jobb etter endt studie. Du må ha utdanning på minimum bachelornivå innenfor forskjellige fagområder. Søker må være under 36 år, og ikke ha jobbet mer enn 3 år sammenhengende etter endt studie og beherske norsk muntlig og skriftlig.

Vi oppfordrer alle med høyere utdanning til å søke, kompetansen våre medlemsbedrifter- og kommuner varierer fra år til år. Eksempler på fagområder med høy etterspørsel er el-kraft, markedsføring, økonomi, pedagogikk, fiskeri og havbruk og reiseliv. De fleste av stillingene åpner opp for mange typer bakgrunner og kompetanse. Søk gjerne på en stilling selv om du er usikker på om du har riktig bakgrunn!

For spørsmål om stillingen ta kontakt med Mari Aasland Bøyum: 400 77 645 / e-post

 

Søknadsfrist er 21. april, men kandidater vurderes fortløpende.

👇 Sjekk ut ledige stillinger 👇

Ung sykepleier eller vernepleier med ambisjoner og eventyrlyst? 

Nå kan du få en kickstart på karrieren og bli trainee i Nord-Troms! Nordreisa kommune søker sykepleier og vernepleier til traineestillinger med faglig utvikling, sosialt fellesskap og en jobb hvor du kan få erfaring fra flere fagområder. Søk nå! Helse og omsorg...

Bli trainee hos Ymber: Her kan du få en unik start på ingeniørkarrieren i kraftbransjen

Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet?  Søk nå! Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført høyere utdanning innen elektro, elkraft eller liknende? Ønsker du å være med å påvirke fra dag én, samtidig som du får god...

Medlemsbedrifter