2. fagsamling

Årets andre fagsamling gikk til Magic Mountain Lodge i Lyngen! På denne samlingen jobbet vi med kjent med oss selv og hverandre. I forkant av samlingen hadde vi tatt MAP-type personlighetstest, som vi fikk svar på under samlingen. Det var spennende å lære med om de ulike personlighetstypene vi hadde i gruppa, og de likhetene og ikke minst ulikhetene! Det er viktig at man har ulike mennesker i et team for at det skal fungere godt. Å lære mer om egne og hverandre sine styrker og svakheter, og tenke gjennom hva som motiverer og påvirker handlingene våre, er noe som kommer godt med i arbeidslivet!

I mellom det faglige opplegget fikk vi sneket inn morsomme aktiviteter som bordtennis og filmkveld. Henrika, som sammen med sin mann eier og driver lodgen, sørget for at vi kunne nyte hennes hjemmelagde mat. De tilbyr en skikkelig hjemmekoselig atmosfære, hvor man kan kose seg, og få fullt utbytte av turer til Lyngen.

Siste dagen dro vi på sightseeing i Lyngen, med endestopp i Nord-Lenangen. Det var en nydelig dag med fint lys, og vi fikk sett lyngsalpene fra sin beste side. Kjetil har god lokalkunnskap om toppturene som er verdt å besøke – om vi gleder oss til å oppleve disse toppene!

Ingen klarer å være i sånne omgivelser uten å knipse et par bilder!