Kick-off Trainee Arena Nord-Troms 2020

Trainee Arena Nord-Troms hadde 24. og 25. august kick-off for de første traineene i programmet noen sinne!

 Møt våre tre fantastiske traineer: 

Ingeborg Myrind Bekkavik er 22 år og kommer fra Orkdal. Ingeborg har en bachelor i Fiskeri- og Havbruksvitenskap fra Universitetet i Tromsø. Ingeborg er ansatt som trainee hos Nord-Troms VGS der hun skal jobbe som akvakulturlærer i tillegg til andre spennende prosjekter innenfor havbruksnæringen. 

Stine D. Kallestad er 25 år og kommer fra Lier. Stine har en master i Bærekraftig Forretningsvirksomhet fra Universitetet i Otago. Stine er ansatt som trainee hos Halti Næringshage der hun skal jobbe med forretningsutvikling og prosjektledelse.

 

Sigrun P. Eriksen er 22 år og kommer fra Tromsø. Sigrun har en bachelor i Fiskeri- og Havbruksvitenskap fra Universitetet i Tromsø. Sigrun er ansatt som Trainee hos Arnøy Laks der hun skal jobbe som Biologisk Controller. 

Vi startet traineesamlingen sammen med Nordnorsk Lederutvikling der vi brukte tid på å bli kjent med hverandre og snakke litt om året vi går inn i. 

Nordnorsk Lederutvikling skal i løpet av året gi traineene et faglig kompetanseprogram der de får jobbet med seg selv og andre relevante tema. 

 

Tur til Blåisvannet

Den andre dagen av traineesamlingen tok vi som en tur til Blåisvannet i Lyngen. Blåisvannet ligger i Sør-Lenangen plassert ved foten til Lenangsbreen på ytre del av Lyngenhalvøya. Den kraftige blåfargen kommer av smeltevannet fra Lenangsbreen.

Vi gleder oss allerede til neste samling!