Kick off 2021!

Kan melde om god stemning og lærerike opplevelser på årets kick off! Trainee Arena Nord-Troms har nå entret sitt andre år, og har vi har vært så heldige å få åtte flinke traineer! Hele fem flere ansettelser gjennom Trainee Arena Nord-Troms enn fjoråret.

Mandag morgen 13. september, bar turen opp i Reisadalen hvor vi sjekka inn på Reisastua Lodge. Samlingen ble åpnet med en gjennomgang av traineeprogrammets mål, bakgrunn og idé, før vi diskuterte våre ønsker og forventninger for programmet videre.

Gjengen samlet for første gang! Dessverre uten Michael som ikke hadde mulighet til å delta på første samling.

I løpet av traineeåret skal vi gjennom et faglig kompetanseprogram med Nordnorsk Lederutvikling (NNL). Dette skal gi oss nyttig kompetansepåfyll, kunnskap om egen personlighet og preferanser, arbeidsliv, ledelse, godt medarbeiderskap, samspill og teamarbeid. Kick off-samlingen er første del av programmet, som er fordelt over fire samlinger. Vi brukte tid på å bli godt kjent med hverandre og å gjøre oss bevisst på hvem vi er/ønsker å være som medarbeidere.

Foto: House of Light / Marie Baird

Foto: House of Light / Marie Baird

Foto: House of Light / Marie Baird

Foto: House of Light / Marie Baird

Reisastua var et supert sted for oss å bli kjent med regionen vi er i. Vi fikk servert nydelig lokalinspirert mat, omgitt av fantastisk natur rett utenfor døra. Etter middagen var det morsomme bli-kjent-leker etterfulgt av jacuzzi før vi tok kvelden.

Dagen etter fortsatte vi på programmet med NNL, før vi avrundet med en gjennomgang av hva vi har lært og hva vi skal jobbe med de neste samlingene. Som avslutning på det hele gikk vi en tur til Sarafossen.

Traineeåret er offisielt i gang, og vi gleder oss til mange spennende opplevelser i året som kommer!

Takk for turen!